ipt type="text/javascript"> (fun

Results 1 to 2 of 2

Thread: Article: Importing data from Excel to Hysys as input

  1. Article: Importing data from Excel to Hysys as input

    You can view the page at

    [link Point to another website Only the registered members can access]


    See More: Article: Importing data from Excel to Hysys as input

  2. # ADS
    Spons Circuit
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2

    Re: Article: Importing data from Excel to Hysys as input

    I think you can import with VBA,
    I have a different software (Prode Properties) which is much more integrated in Excel than Hysys being a process library, in Prode you can access data with Excel macros (for example you write =StrH(stream) in a cell and the library returns the enthalpy of a stream) or VBA, VBA requires a little work but it is flexible.
    I would presume you can do the same with Hysys

  4.    Sponsored Links



    -

  •   

Similar Threads

  1. Importing data from Excel to Hysys as input
    By please in forum Process Simulation Community
    Replies: 4
    Last Post: 05-16-2014, 05:27 PM
  2. Article: Link Excel to HYSYS
    By darrenkhu in forum Home Articles
    Replies: 0
    Last Post: 11-03-2013, 01:17 PM
  3. Article: Gas Volumetric flow input in Hysys
    By ameer in forum Home Articles
    Replies: 2
    Last Post: 08-15-2013, 07:00 PM
  4. Article: Ecrin Sapire input data
    By zaheer.jamali in forum Home Articles
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2011, 01:08 PM
  5. Article: Ecrin Sapire input data
    By ivan_aljeburi in forum Home Articles
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2011, 10:02 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •