Results 1 to 12 of 12
  1. #1

    Hysys 8.3 in Aspenone 8.3

    aspen 8.3 is released as supplementaldvd-Aug2013-Eng, I have recompressed in one image file.
    Only hysys is 8.3 and other modulars remais 8.3

    [link Point to another website Only the registered members can access]


    See More: Hysys 8.3 in Aspenone 8.3
    Last edited by imeagor; 09-17-2013 at 07:09 AM.

  2. # ADS
    Spons Circuit
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2

    Re: Hysys 8.3 in Aspenone 8.3

    link broken . unable to access. help

  4.    Sponsored Links



    -

  5. #3

  6. Re: Hysys 8.3 in Aspenone 8.3

    Hello Imeagor,

    Thanks for nice post.Please upload this on some other site as no one is seeding it.

    Thanks

  7. Re: Hysys 8.3 in Aspenone 8.3

    Friends,

    Thanks..Please seed the ******* file..

  8.    Spons.



  9. #7

    Re: Hysys 8.3 in Aspenone 8.3

    thank a lot

    My threads; gpcshf :


    • Re: Hysys 8.3 in Aspenone 8.3

      Dear Imeagor
      The link is broken, please upload
      many, many thanks
      best regards

      My threads; romandav :


      • #9

      • #10

      • Re: Hysys 8.3 in Aspenone 8.3

        In this version I do not seem to be longer able to model a pipe segment (license TR_PML_HYSYSPIPE not found). Anyone having the same problem, and how to solve it?
        I did not have any issues with the 7.3....

        Thanks a lot.

        My threads; kkimic :


      •    Spons.


      • #12

        Join Date
        Oct 2012
        Location
        Helsinki, Finland, Finland
        Posts
        1

        Re: Hysys 8.3 in Aspenone 8.3

        Thanks a lot! =)

        My threads; artsalazar89 :


        •   

        Similar Threads

        1. difference between aspenone and aspen hysys
          By xxx in forum Oil And Gas Process
          Replies: 3
          Last Post: 11-01-2013, 06:48 PM
        2. open a file( version hysys 2006) with hysys 2004
          By marchese85 in forum Process Simulation Community
          Replies: 2
          Last Post: 04-10-2010, 01:31 PM
        3. give me aspenone HYSYS V7
          By phan_duong05h5 in forum Engineering Software Tutorial
          Replies: 5
          Last Post: 11-08-2009, 06:53 AM
        4. How do I use Aspen Hysys Stream reporter(1.6) for Hysys 2006
          By noorul786 in forum Process Simulation Community
          Replies: 0
          Last Post: 11-03-2009, 04:32 PM
        5. How do I use Aspen Hysys Stream reporter(1.6) for Hysys 2006
          By noorul786 in forum Engineering Software Tutorial
          Replies: 0
          Last Post: 11-03-2009, 04:08 PM

        Tags for this Thread

        Bookmarks

        Posting Permissions

        • You may not post new threads
        • You may not post replies
        • You may not post attachments
        • You may not edit your posts
        •