Results 1 to 2 of 2

Thread: Article: Importing data from Excel to Hysys as input

  1. #1

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Article: Importing data from Excel to Hysys as input

    You can view the page at

    [This link Point to another website Only registered and activated users can see links.]


  • # ADS
    Spons Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  • #2

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    15
    Blog Entries
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Article: Importing data from Excel to Hysys as input

    I think you can import with VBA,
    I have a different software (Prode Properties) which is much more integrated in Excel than Hysys being a process library, in Prode you can access data with Excel macros (for example you write =StrH(stream) in a cell and the library returns the enthalpy of a stream) or VBA, VBA requires a little work but it is flexible.
    I would presume you can do the same with Hysys

  •    Sponsored Links



    -

    Similar Threads

    1. Importing data from Excel to Hysys as input
      By please in forum Process Simulation Community
      Replies: 4
      Last Post: 05-16-2014, 05:27 PM
    2. Article: Link Excel to HYSYS
      By darrenkhu in forum Home Articles
      Replies: 0
      Last Post: 11-03-2013, 01:17 PM
    3. Article: Gas Volumetric flow input in Hysys
      By ameer in forum Home Articles
      Replies: 2
      Last Post: 08-15-2013, 07:00 PM
    4. Article: Ecrin Sapire input data
      By zaheer.jamali in forum Home Articles
      Replies: 1
      Last Post: 09-01-2011, 01:08 PM
    5. Article: Ecrin Sapire input data
      By ivan_aljeburi in forum Home Articles
      Replies: 0
      Last Post: 08-20-2011, 10:02 AM

    Tags for this Thread

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •