Results 1 to 7 of 7

Thread: Accessing APED databases in Hysys 7.2

  1. #1

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    111
    Thanks
    2
    Thanked 12 Times in 7 Posts

    Accessing APED databases in Hysys 7.2

    I use Win 7 ultimate guest account to open hysys and got the following message

    [This link Point to another website Only registered and activated users can see links.]
    but with administrator access it is fine....
    any solution how to add guest account to accessible list


    See More: Accessing APED databases in Hysys 7.2
    Last edited by samiwarraich; 12-31-2010 at 12:31 PM.

  2. # ADS
    Spons Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    259
    Thanks
    15
    Thanked 10 Times in 8 Posts
    you can fix this problem by opening database testor in Aspen properties
    or change database selector in the same.

  4.    Sponsored Links



    -

  5. #3

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    212
    Thanks
    16
    Thanked 46 Times in 18 Posts
    I've spent a lot of times to fix it but failed.

  6. #4

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    259
    Thanks
    15
    Thanked 10 Times in 8 Posts
    You can remove SQL server and restart your computer and reinstall again but attention choose the MIXED....during installing.

    good luck

  7. #5

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Accessing APED databases in Hysys 7.2

    I have fixed mine with the same problem. Use Aspen Database Configuration Tester to check your sql server settings. what you need to do is make a database and link aspen to it. Use Aspen Properties Database Manager to link your database server... always check with Aspen Database Config tester until it says OK and successful.
    Im using windows 7 ultimate and all aspen apps are perfectly running...
    Last edited by Bertram the Great; 09-11-2012 at 11:28 AM.

  8. The Following User Says Thank You to Bertram the Great For This Useful Post:

    prazmjoo (08-10-2013)

  9. #6

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Accessing APED databases in Hysys 7.2

    plz i need help any one have ----- license aspen hysys 7.2

  10. #7

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Accessing APED databases in Hysys 7.2

    Hi all,
    I am having the same problem with Hysys 7.3

    Can someone please find me a step by step solution ?

    Thanks

  •   

Similar Threads

  1. open a file( version hysys 2006) with hysys 2004
    By marchese85 in forum Process Simulation Community
    Replies: 2
    Last Post: 04-10-2010, 01:31 PM
  2. Chemicals Databases
    By hahol in forum Engineering Software Tutorial
    Replies: 1
    Last Post: 01-23-2010, 10:45 PM
  3. How do I use Aspen Hysys Stream reporter(1.6) for Hysys 2006
    By noorul786 in forum Process Simulation Community
    Replies: 0
    Last Post: 11-03-2009, 04:32 PM
  4. Problem in accessing Egyptian Petroleum Library
    By rkdomble in forum Computer & Internet
    Replies: 5
    Last Post: 11-18-2008, 01:03 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •