ipt type="text/javascript"> (fun

Results 1 to 8 of 8

Thread: Pipesys extension problems on hysys v7.3

  1. Angry Pipesys extension problems on hysys v7.3

    hello guys,

    please i need on how to correct my pipesys extension problems on hysys. whenever i launch it gives an error and tells me its not licensed.

    how do i license it?

    thanks in advance


    See More: Pipesys extension problems on hysys v7.3

  2. # ADS
    Spons Circuit
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2

    Re: Pipesys extension problems on hysys v7.3

    Quote Originally Posted by akinjones View Post
    hello guys,

    please i need on how to correct my pipesys extension problems on hysys. whenever i launch it gives an error and tells me its not licensed.

    how do i license it?

    thanks in advance
    HI, if i understand... when you run hysys, on you screen appears a box whit the error message, right?

    My threads; Adolfo :


    •    Sponsored Links



      -

    • Re: Pipesys extension problems on hysys v7.3

      there is a ----- available to correct this problem and i have attached this. install the ----- and ur pipesys is good to go.

      Try download the ----- file ProcessModeling(HYSYS)V7_3_-----3.exe (65362k) from

      [link Point to another website Only the registered members can access]
      Good luck


    • #4

      Re: Pipesys extension problems on hysys v7.3

      Some additional license file lines are shared in the net. Works fine with HYSYS 8.4
      Please contact me, and I will send them to you (don`t know exactly, which one is for pipesys)

      My threads; J0hnx :


      • Re: Pipesys extension problems on hysys v7.3

        Hi,
        With v7.3, problem doesn't come from license file. Hotfix solved this problem. That's great.

        My threads; Vikman :


      •    Spons.


      • Re: Pipesys extension problems on hysys v7.3

        Hi,
        With v7.3, problem doesn't come from license file. Hotfix solved this problem. That's great.

        My threads; Vikman :


      • #7

        Re: Pipesys extension problems on hysys v7.3

        Quote Originally Posted by Vikman View Post
        Hi*
        With v7.3* problem doesn't come from license file. Hotfix solved this problem. That's great.
        hello! i experience the same thing as you does there. care to elaborate on the hotfix? i need it to complete my assignment

        My threads; Hanzo :



        •   

        Similar Threads

        1. Hysys Pipesys problem
          By motaleby in forum Process Simulation Community
          Replies: 2
          Last Post: 07-11-2018, 04:19 PM
        2. extension HYSYS
          By sam_wolfcub in forum Engineering Programming
          Replies: 3
          Last Post: 08-05-2016, 10:25 PM
        3. Extension of Saturate for HYSYS 7.2
          By proceso1965 in forum Process Simulation Community
          Replies: 2
          Last Post: 02-21-2014, 05:35 PM
        4. Hysys 7.2 Eqplots.dll extension
          By Aspen in forum Oil And Gas Process
          Replies: 13
          Last Post: 10-04-2013, 06:53 AM
        5. Article: Hysys Pipesys problem
          By motaleby in forum Home Articles
          Replies: 0
          Last Post: 01-13-2012, 11:36 AM

        Tags for this Thread

        Bookmarks

        Posting Permissions

        • You may not post new threads
        • You may not post replies
        • You may not post attachments
        • You may not edit your posts
        •