Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 25 to 28 of 28
  1. Re: Problem Running ECLIPSE from PETREL

    Aows, appreciate your prompt reply, can you explain how to install virtnet please. Many thanks in advance.


    See More: Problem Running ECLIPSE from PETREL
    Last edited by alan45; 01-02-2018 at 03:56 AM.

    My threads; alan45 :


    • # ADS
      Spons Circuit
      Join Date
      Always
      Posts
      Many
       
    • Re: Problem Running ECLIPSE from PETREL

      @Alan45,
      after you download (Virtnet), do the following steps:
      1. right click on (MY Computer)>Properties.
      2. choose (Device manager) from the left, then JUST left click on your computer name and choose (Action ) from the upper tab.
      3. instal new (Network adaptor) and browse for the file from the virtnet folder.
      4. back to the device manger>network adaptor list, and you will find a new virtnet installed.
      5. right click >properties and paste the ID of Petrel or Eclipse in the value space.
      6. repeat the same steps for any software require an ID.

    •    Sponsored Links



      -

    • #27

    • #28

      Re: Problem Running ECLIPSE from PETREL

      i haveECLIPSE 2019.1 for free

      Please contact me: r.saikia.2004@gmail.com

      My threads; Saikia :


      •   

      Similar Threads

      1. ECLIPSE2009.2 from PETREL2011 Running Problem
        By m.darweesh in forum Reservoir
        Replies: 0
        Last Post: 05-30-2013, 03:54 PM
      2. Eclipse 300 problem
        By Rafster in forum Reservoir
        Replies: 0
        Last Post: 04-30-2013, 02:11 AM
      3. Eclipse problem
        By Joey20 in forum Engineering Software Tutorial
        Replies: 3
        Last Post: 02-25-2013, 02:16 PM

      Tags for this Thread

      Bookmarks

      Posting Permissions

      • You may not post new threads
      • You may not post replies
      • You may not post attachments
      • You may not edit your posts
      •