PDA

View Full Version : ETAP POWER STATION 7 full working



cadcae
09-09-2010, 05:18 PM
ETAP POWER STATION 7 full working:














Instalation of ETAP


Enjoy

dineshmaan
10-01-2010, 09:06 AM
Please post the activation code, the activation code doesn't work for me at the moment.

thanks in advance for this wonderful post.

cadcae
10-03-2010, 01:05 AM
This one:
9dp8kD6Ncc#Y8r5FBL+QEn3DHqDBKR<7Nc4/

Enjoy

dineshmaan
10-04-2010, 08:09 AM
Thanks for the help and for this wonderful post, that will help all of us brother's here.

srinivas.mh
10-04-2010, 05:12 PM
Dear
I got a message from mega upload site saying FILE YOU ARE TRYING TO ACCESS TEPMORARILY UNAVAILABLE
can you do something abt it
REgards

dineshmaan
10-05-2010, 08:31 AM
the megaupload link is working completely fine over here, may be you should check once again later.

alperterc
10-05-2010, 06:20 PM
thanks guys..it works fine.

PHILEMON
10-13-2010, 01:46 PM
how i find a etap license server

thanks

erlifie
10-28-2010, 03:16 PM
have anyone try this etap on window 7?

vivek68
10-29-2010, 05:46 AM
This one:
9dp8kD6Ncc#Y8r5FBL+QEn3DHqDBKR<7Nc4/

Enjoy


ETAP could be installed . I did not get pop up for activation . could u please list the steps to successful activation. May be q is silly

raj151857
10-29-2010, 07:41 AM
Friends, Where is ETAP 7.1 or 7.5 with ********, Every one is waiting for same.Pls share ASAP

Rudi Tua
11-14-2010, 07:38 PM
have anyone try this etap on window 7?

Hi Erlifie, Yes I did try, and it works fine.

raj151857
11-15-2010, 07:23 AM
Friends, Request please upload links for ETAP 7.1 with ******** ASAP. This is long awaited.

spurcareer
12-02-2010, 09:05 PM
Request all forum members to upload any etap related manuals, training document that they may have. This will be of great benefit to a number of members

Rudi Tua
12-03-2010, 06:26 AM
Friends, Where is ETAP 7.1 or 7.5 with ********, Every one is waiting for same.Pls share ASAP

Friend, I've been browse the internet and could not find one, so I think ver 7 is the latest now on, but any updated information is welcome.

Rudi Tua
12-03-2010, 06:36 AM
ETAP could be installed . I did not get pop up for activation . could u please list the steps to successful activation. May be q is silly

I think, if you search this forum, you will find it, coz I've post the way to install it, but
I hope this will help.
1. Prepare the file on DVD
2. disconnect network and antivirus and any devender software on the computer
3. Install ETAP 7 with license, follow the instruction until finish, but dont run it when finish
4. If you run in Vista or Win-7, set the ETAP aplication compatibility to win-XP service pack 3, and also the PETA6 application
5. Run PETA6
6. Restart the computer
8. Run Etaps.exe dari icon di desktop
9. on the show up window "Enter your Activation Code", enter the license number
10. then after succesfull, enjoy it.

Rudi Tua
12-03-2010, 06:39 AM
I think, if you search this forum, you will find it, coz I've post the way to install it, but
I hope this will help.
1. Prepare the file on DVD
2. disconnect network and antivirus and any devender software on the computer
3. Install ETAP 7 with license, follow the instruction until finish, but dont run it when finish
4. If you run in Vista or Win-7, set the ETAP aplication compatibility to win-XP service pack 3, and also the PETA6 application
5. Run PETA6
6. Restart the computer
8. Run Etaps.exe dari icon di desktop
9. on the show up window "Enter your Activation Code", enter the license number
10. then after succesfull, enjoy it.

ups, sorry.
betwen step 3 to 4 there is one important step, do the following
copy all files in the LMSETUP\SYSTEM32\DRIVERS and paste on to C:\Windows\System32\Drivers\

OK, then enjoy it

geophysicien1
12-03-2010, 10:37 PM
thank you friend

nagovind
12-08-2010, 07:40 AM
Whether i have to run ETAP license manger ?
if so

ETAP with licese manager ?

harware key is require ?

Please guide me

raj151857
12-08-2010, 08:15 AM
Dear Nagovind,
Mr.Rudi had clearly mention the procedure. Do u have full software with Peta ******** & serial No if yes than follow these steps,
1. Prepare the file on DVD
2. disconnect network and antivirus and any devender software on the computer
3. Install ETAP 7 with license, follow the instruction until finish, but dont run it when finish
4. If you run in Vista or Win-7, set the ETAP aplication compatibility to win-XP service pack 3, and also the PETA6 application
5. Run PETA6
6. Restart the computer
8. Run Etaps.exe dari icon on desktop
9. on the show up window "Enter your Activation Code", enter the license number
10. then after succesfull, enjoy it.

raj151857
12-08-2010, 08:15 AM
Friends, Where is ETAP 7.1 or 7.5 with ********, Every one is waiting for same.Pls share ASAP

nagovind
12-08-2010, 09:28 PM
Thanks

but for me in Windows 7 it is not working ...:(
pls help

I went through all the procedures as indicated ....But i'm unable to find the step/ window to do so

"If you run in Vista or Win-7, set the ETAP aplication compatibility to win-XP service pack 3, and also the PETA6 application"

Where to set the ETAP application comparability and when ?






Dear Nagovind,
Mr.Rudi had clearly mention the procedure. Do u have full software with Peta ******** & serial No if yes than follow these steps,
1. Prepare the file on DVD
2. disconnect network and antivirus and any devender software on the computer
3. Install ETAP 7 with license, follow the instruction until finish, but dont run it when finish
4. If you run in Vista or Win-7, set the ETAP aplication compatibility to win-XP service pack 3, and also the PETA6 application
5. Run PETA6
6. Restart the computer
8. Run Etaps.exe dari icon on desktop
9. on the show up window "Enter your Activation Code", enter the license number
10. then after succesfull, enjoy it.

Rudi Tua
12-09-2010, 04:17 AM
Dear Mr. Nagovind

its about basic of Windows. But OK.
To set the compatibility :
1. Find the application that you want to set the compatibility, such way is
a. the icon on desktop monitor
b. the program name on START-PROGRAM
c. Using windows explorer and find it on the drive
2. After you find it, than "Right Click" the program icon/name
3. Left Click on Properties
4. Look for "Compatibility", left click
5. Then on the compatibility mode, choose the mode you want
6. Also on the previlige level, check the check box of "run this program as an administrator"


Thanks

but for me in Windows 7 it is not working ...:(
pls help

I went through all the procedures as indicated ....But i'm unable to find the step/ window to do so

"If you run in Vista or Win-7, set the ETAP aplication compatibility to win-XP service pack 3, and also the PETA6 application"

Where to set the ETAP application comparability and when ?

nagovind
12-09-2010, 09:50 PM
Thanks for u r reply

but i'm not succeed

i followed all procedures but i am not able to get thru

it is saying license manager not working

...pls help

i have etap 6....peta file s it right or it is 7



Dear Mr. Nagovind

its about basic of Windows. But OK.
To set the compatibility :
1. Find the application that you want to set the compatibility, such way is
a. the icon on desktop monitor
b. the program name on START-PROGRAM
c. Using windows explorer and find it on the drive
2. After you find it, than "Right Click" the program icon/name
3. Left Click on Properties
4. Look for "Compatibility", left click
5. Then on the compatibility mode, choose the mode you want
6. Also on the previlige level, check the check box of "run this program as an administrator"

nagovind
12-10-2010, 11:26 AM
Hi Please Note mine is 64 bit operating system

raj151857
12-10-2010, 12:15 PM
In my opinion it will not work on 64bit. I had not tried as am working on 32bit win xp system

nagovind
12-10-2010, 03:16 PM
Yeah

i herd from my friends that it will work good for win xp or 32 bit system

what to do i'm handicapped !!!!!!!!!!

nagovind
12-11-2010, 09:10 PM
Please upload a ******** for 64 bit Windows 7
Please help

Rudi Tua
12-13-2010, 01:08 PM
Hi nagovind,
there is nothing secret on it. I've install it several times, on several computer, and it works.
anyway ... if you still got the same problem, here is some possibility
1. Antivirus or devender software is still working during installation
2. Computer is still connected to network during installation
3. You forget to copy the LMSETUP driver files.
4. "C:\ETAP 700\ETAPS.exe" and peta6.exe is not set to windows SP servicepack 3 compatibiity and administrator previlege level
remember to setup "C:\ETAP 700\ETAPS.exe" just after finish etap7 install, and peta6 is being set before running. then you may restart the computer.
5. you unzip the peta files during antivirus is still active. (if so , you have to download again the files)
6. you run with 64bit computer.
OK, I hope it will help you ... believe me, no secret left with me.
Best Regards
Rudi Tua


Thanks for u r reply

but i'm not succeed

i followed all procedures but i am not able to get thru

it is saying license manager not working

...pls help

i have etap 6....peta file s it right or it is 7

Rudi Tua
12-13-2010, 01:35 PM
Hi nagovind ... do you run it on 64bit ?,
I never test it on 64bit, but try to copy the 64bit type of LMSETUP driver ... have tried that ?


Please upload a ******** for 64 bit Windows 7
Please help

nagovind
12-17-2010, 08:32 PM
Hi

I tried all available option and i strictly followed all the mentioned procedures

lastly i tried with copying file from LM...64
that is also not working

I believe that there should be ******** made available for 64 bit windows by any doctor

otherwise there will not be any solution for the users like me

Please extend help

Rudi Tua
12-18-2010, 05:08 AM
yeah ... maybe because 32bit is more population, and maybe the doctor is working with 32bit. hope it will raise up soon



Hi

I tried all available option and i strictly followed all the mentioned procedures

lastly i tried with copying file from LM...64
that is also not working

I believe that there should be ******** made available for 64 bit windows by any doctor

otherwise there will not be any solution for the users like me

Please extend help

ASDF
12-18-2010, 06:11 AM
PETA6 is 32 bit emulator & hence it is not working on 64 bit OS. use virtual env. if you can not make your system dual boot to run peta successfully.

tak2750
01-03-2011, 10:00 PM
Dear Mr. Nagovind

its about basic of Windows. But OK.
To set the compatibility :
1. Find the application that you want to set the compatibility, such way is
a. the icon on desktop monitor
b. the program name on START-PROGRAM
c. Using windows explorer and find it on the drive
2. After you find it, than "Right Click" the program icon/name
3. Left Click on Properties
4. Look for "Compatibility", left click
5. Then on the compatibility mode, choose the mode you want
6. Also on the previlige level, check the check box of "run this program as an administrator"

thanks a lot.very much.it helped me to run this on windows 7.

nagovind
01-03-2011, 10:22 PM
Hi

Its working in Windows 7

Please reply whether your operating system is 32 bit OR 62 bit
please update mine is 62 bit so ETAP is not working on 62 bit W7

Rudi Tua
01-05-2011, 06:22 AM
Hi Nagovind,
I read this post on internet

Hope that post might help you with 64bit.

Regards
Rudi Tua


Hi

Its working in Windows 7

Please reply whether your operating system is 32 bit OR 62 bit
please update mine is 62 bit so ETAP is not working on 62 bit W7

Rudi Tua
01-05-2011, 06:49 AM
Sama sama
a thumb is enough.
Enjoy ETAP 7


thanks a lot.very much.it helped me to run this on windows 7.

nagovind
01-05-2011, 05:27 PM
Dear Rudi Tua
thanks for the link that speaks about running a 32bit software in 64bit.. "How to Open and Run 32-bit Command Prompt in 64-bit (x64) Windows"

From this please guide me how to run the installer so that peta..ETAP7 to run on the 64BIT Windows 7

nagovind
01-05-2011, 08:06 PM
Please Note that while starting of the installation ETAP itself is detecting the OS as 64bit and it is displaying that installation ETAP license manager for 64bit operating system
with this is it possible to run the ETAP as 32 bit system
somethnig to be done

nbabous
02-11-2011, 03:41 PM
PLease, is it possible to send me another copy of Peta file?
the one that i have is corrupted..
thannk you!

unixdjablay
03-04-2011, 03:56 PM
hi cadcae
the link is not available, please help me post the other link,i have finished part 10

thanks

regards

saiofy
03-07-2011, 09:54 PM
hi friends,
please provide us with new links this link are deleted by Mega upload you can try it .

surfing
03-18-2011, 11:37 AM
Give new Link, The link above already removed.

acespedes
03-23-2011, 03:43 AM
enlces rotos :confused:

EsSource
04-02-2011, 09:43 AM
hi
i can sent ETAP 7.1 & 7.5 With Full ----- for use
EsSource@gmail.com

Bulaj
04-02-2011, 11:23 PM
I followed procedure as wrote by Rudi for ETAP 7 Activation. It is working for windows XP 32 bit, but It is not working for Vista 64 bit.

I have noticed two things when follow procedure
1. I do not have option for compatibility with XP Service pack 3, but I use option for compatibility with XP Service pack 2.
2. When using Peta6, on beggining of appearing black windows is communicates:
could not find C:\Windows\system 32\drivers\Ds1410d.sys
and C:\Windows\system 32\drivers\Ds2490.sys, but both files are exist in windows directory.

I am not sure whether 1 and 2 is important, but ETAP is not working for Vista 64 and still asking about licence (key).
Please Help
Jack

mbbsq
04-04-2011, 12:12 PM
Hello nagovind
I also have same problem as you have in the installation of Etap 7 on 64-bit window 7 operating system. Have you got the solution?
I've spent more than a week to get the solution but I failed. kindly help me if you got the solution.
I'm waiting for your reply.
Regards (MBBSQ)

mbbsq
04-04-2011, 12:16 PM
ETAP 7 for Window 7 64bit
@Bulaj
same message appeare in window7 as you have mentioned.
but any body have solution.

etapexpert
04-06-2011, 11:39 PM
OOPS !

I am too late it seems.

when i open the link, it says that content is not available

:0

Apochalypse
04-07-2011, 10:54 AM
please can anybody put new links for peta6?

hhpa
04-19-2011, 07:32 PM
can someone reupload etap 7 please ? Thank you

lubl
04-23-2011, 11:12 AM
I need etap 7.5 serial
ahmadi_edu@yahoo.com

Jhe-are
05-01-2011, 04:02 PM
is this compatible with win 7 64bit OS?

nagovind
05-01-2011, 07:26 PM
I believe ******** for ETAP ..to successfully work in Windows 7 OS is still not made by anyone
I think it is NOT possible !!

nagovind
05-01-2011, 07:27 PM
I mean 64 bit Windows 7 ....Etap ********
for 32bit it is already available it seems....it is working as well...

Jhe-are
05-14-2011, 02:35 PM
can someone share the ******** for etap working in win 7 64 bit os?
pls help us.

lakkar
05-18-2011, 08:13 AM
thanks . but asking for IP adrs for license server. any info . thnks in advance

raj151857
05-18-2011, 08:18 AM
use Peta before entering serial no, it will solve your problem. U will get peta link from forum.

Rudi Tua
05-30-2011, 08:38 AM
Hi

I tried all available option and i strictly followed all the mentioned procedures

lastly i tried with copying file from LM...64
that is also not working

I believe that there should be ******** made available for 64 bit windows by any doctor

otherwise there will not be any solution for the users like me

Please extend help

Hi Nagovind,
Two days ago I try to install etap on 64bit notebook, through this way
1. Install virtual machine software on your 64bit notebook
2. Install etap 32bit on the virtual machine
3. enjoy.
It works for me, you can try

tak2750
06-05-2011, 07:31 PM
hi
i use etap 7 on windows 7.it work fine.but when i press the calculation in shows this error.
please help me.

Rudi Tua
06-10-2011, 01:55 AM
hi
i can sent ETAP 7.1 & 7.5 With Full ----- for use
EsSource@gmail.com

Hi essource, will you be kind to share it here?
Thanks for sharing

Rudi Tua
06-10-2011, 06:18 AM
hi
i use etap 7 on windows 7.it work fine.but when i press the calculation in shows this error.
please help me.



Hi,
Same as what happened 3 days agoo with my friend notebook, I found RECYCLER virus, so I ask him to reformat it, Now I am waiting for his action to reformat and reinstall windows.
I once experiencing the same condition, and after reformat/reinstall windows ... its works fine.
Regards

tak2750
06-10-2011, 10:35 AM
Hi,
Same as what happened 3 days agoo with my friend notebook, I found RECYCLER virus, so I ask him to reformat it, Now I am waiting for his action to reformat and reinstall windows.
I once experiencing the same condition, and after reformat/reinstall windows ... its works fine.
Regards
thanks for answering.
my windows had such a virus but is have a lot of program and cant format my drive.but finally ill do that and pronounce the answer

tazmetal
06-22-2011, 03:31 AM
I can see this is not longer available, can anyone share Etap 7 with ******** please

thankS

Rudi Tua
06-22-2011, 06:22 AM
thanks . but asking for IP adrs for license server. any info . thnks in advance

Dear Lakkar,
If you have follow the installation procedure without miss a thing,
Then I think your computer maybe 64bit system. Please check

Regards

Rudi Tua
06-22-2011, 07:15 AM
thanks for answering.
my windows had such a virus but is have a lot of program and cant format my drive.but finally ill do that and pronounce the ans
wer

Dear Friend Tak2750,
One week ago I tried to do other way,
I let the "viruses" computer as it is. then I install ETAP 7.0 on other clean computer and test the ETAP until works fine. Then I copy full folder of C://ETAP 700 from the clean computer to the infected computer. And the ETAP on infected computer able to run and it works fine until now.
Thats the way I solve my friend computer's problem
Hope it might help you.
Regards

krep22
07-10-2011, 11:34 PM
When can we expect real ******** for ETAP 7.0 and above?

Thanks in advance

cutev3
07-12-2011, 10:33 AM
plz reupload.,....thankz

mkhurram79
07-12-2011, 05:07 PM
ETAP POWER STATION 7 full working:














Instalation of ETAP


Enjoy

Good work. Keep it up. Thanks

xgalaxs
07-25-2011, 02:21 PM
Guys, I am just halfway through, but the download links stoped worrking for a reason!! any idea?

Sarmad Imtiaz Awan
08-08-2011, 12:19 PM
Hi...

Im facing problem with the liscence of etap 7 on Win 7 64bit....

kindly suggest me some ********.....

greengeek
08-08-2011, 12:36 PM
Superb contribution. Thanks for sharing

etapexpert
08-19-2011, 09:20 PM
1. Prepare the file on DVD
2. disconnect network and antivirus and any devender software on the computer
3. Install ETAP 7 with license, follow the instruction until finish, but dont run it when finish
3a.copy all files in the LMSETUP\SYSTEM32\DRIVERS and paste on to C:\Windows\System32\Drivers\
4. If you run in Vista or Win-7, set the ETAP aplication compatibility to win-XP service pack 3, and also the PETA6 application
5. Run PETA6
6. Restart the computer
8. Run Etaps.exe dari icon di desktop
9. on the show up window "Enter your Activation Code", enter the license number
10. then after succesfull, enjoy it.


mmm......:rolleyes:

Everything is ok regarding installing ....copying ....running etap6.exe and so.

but if i run in my pc the window page shows me the license manager file path .... it same like when we run the leagal program without the etap dongle key...

it is not showing me the " enter your license key window page"i dont know where i was down.


(&%^(&^%(*&%^*&^)*&^)*&^*)& ittttt................

Rudi Tua
08-20-2011, 04:37 PM
Maybe your computer is 64bit my friend

vahidasadzadeh
08-22-2011, 11:44 PM
Dear cadcae
The MEGAUPLOAD links are not active. Could you please refer me to another link to download ETAP 7

nako7
08-27-2011, 05:25 PM
Please could you upload the files again?? The links are out of date and I need this software asap.
Thanks a lot.

linkgukguk
11-10-2011, 06:55 AM
link are broken

engr.jsk
09-16-2012, 08:34 AM
ups, sorry.
betwen step 3 to 4 there is one important step, do the following
copy all files in the LMSETUP\SYSTEM32\DRIVERS and paste on to C:\Windows\System32\Drivers\

OK, then enjoy it

Sorry But I can`t find LMETUP Folder ? Can you tell me where it is...

I have just installed ETAP 0.0 But I cant Bypass the Licence Manager. A window asking for Key or code doesn;t appear here.

Thanks

solution
11-11-2012, 09:35 PM
ETAP 11

solution4software@rambler.ru

Eename
01-19-2013, 09:30 PM
I downloaded a file, and its asking for license path activication, what should I do next?

Eename
01-19-2013, 09:31 PM
I downloaded a file, and its asking for license path activation, what should I do next?

josefreitas
01-22-2013, 01:53 AM
alocate on other site. thanks.

sortout
02-21-2013, 09:07 AM
anyone has a copy? can you reload this software, please?

solution
02-23-2013, 12:38 PM
3184

solution
02-23-2013, 12:40 PM
3185

solution
02-23-2013, 12:42 PM
31863187

egd
02-28-2013, 11:03 AM
page does not open. Would you please renew the links?

notachance
02-28-2013, 08:39 PM
please re-upload... we are desperate for this

leroidecoeure
06-28-2014, 05:41 PM
no one is interested in re-uploading the links. :(

Rudi Tua
06-30-2014, 04:55 AM
this link is talking about etap 11, why do you seeking for 7?

smsuman
10-04-2015, 01:42 PM
Dear all,
I install etap 7. But for groung grid design step and touch potential 3D graph not highlight. What can i do?
Please some one help me.