PDA

View Full Version : CYME PSAF Software..



premo83
04-07-2010, 03:11 PM
HI,

Anyone having CYME- PSAF power system analysis software, please post it..

thanks in advance..

prem

br1x
04-09-2010, 11:32 AM
Here you find CYME PSAF v3.0 R1.2 Multilanguage


Enjoy

premo83
04-09-2010, 08:31 PM
Thank you Mr. Br1x

premo83
04-10-2010, 10:19 AM
Dear Mr. Br1x
Please tell me how to generate the key using the key generator.
i copied this key generator file to Protection key utility folder. but the software is not working ,
please let me know what to do??
thanks
prem

br1x
04-10-2010, 02:22 PM
replace or copy *.dll into the program folder

premo83
04-10-2010, 03:37 PM
Dear Mr. Br1x,
i tried all the possibilities...., but i couldn't make it work..

br1x
04-10-2010, 04:17 PM
I tested it and run without any problem.
uninstall and reinstall the software if necessary, copy 'pk41mvdR.dll' into de folder root:\CYME\PSAF\bin and replace the existing file.
enjoy

shakmed
04-11-2010, 12:37 PM
Here you find CYME PSAF v3.0 R1.2 Multilanguage


Enjoy

Tks br1x ! It works.

But my only complaint is why uncommon archives like .daa are pushed into? It does'nt save any significant memory space and complicated to extract archive under archive like this piece you have posted.

premo83
04-12-2010, 01:37 PM
Thanks Mr. Br1x,
its working........................

mdm
05-04-2010, 06:31 PM
Dear friends... can you please update CYME-PSAF ? it is not available in above links

br1x
05-05-2010, 08:12 PM
here again

mdm
05-05-2010, 11:45 PM
Thanks Mr. br1x.
I am able to run it.
one more help friend.
Do you have CYME-TCC for relay co-ordination ?
if you have please upload it.
one more time thanks in advance.
regards,
mdm

br1x
05-07-2010, 02:18 PM
here you find the CYME-TCC

enjoy!

mdm
05-08-2010, 02:59 PM
Mr.br1x
Thanks for sending the link of CYME-TCC, but the link is not working.
Can you please one more time upload this software ?
Thanks in advance.
mdm

shakmed
05-08-2010, 03:14 PM
Tks br1x for providing this.

mdm problem may be there at your end. Try changing your browser or halting firewall.

br1x
05-08-2010, 03:32 PM
the link on rapidshare work fine

try on megaupload here

mdm
05-08-2010, 06:35 PM
Thanks br1x...
I was able to download it.
Can you do one more help ?
I was trying to down load ETAP successfully i could download ETAP-7 but it requires ******** (License) of ETAP-6.
No any links are working for it in this forum.
Can you give proper links/upload etap-6 ?
It is really appreciate.Thanks once.....
mdm

br1x
05-08-2010, 11:29 PM
Here find the cure for etap

mdm
05-09-2010, 07:12 AM
Hi br1x...
I don't have etap-6.
I need total files of etap-6 to install and then only i can update etap-7.
please give total inks for etap-6... so i can use it / updated it etap-7 for my project.....
Thanks friend... mdm

br1x
05-09-2010, 03:56 PM
If you have etap7 is not necessary update from etap6.
Install etap7 and apply the p a t c h, this is all, remember of disable UAC if using win vista or 7

but if you want the 6 release, find here:

Part1
Part2
Part3
Part4
Part5
Part6

mdm
05-10-2010, 12:38 AM
Thanks br1x...
but it has virus... Is any problem with it ?
Does cure have to be installed after software installed ?
I disabled UAC and also deactivated anti-virus during installation but I was unable to do it.
Can you explain the procedure of installation of etap-6/7 with cure?
Thanks & Regards,
mdm

shakmed
05-10-2010, 08:44 PM
hahahahaah ....Art of persistence (aka begging !!!!)...just for fun - watch the communication in this thread between dear brothers br1x and mdm.

No insult is intended. Just for fun, sometimes (:>

everydaylife09
05-11-2010, 03:15 AM
Please upload again it has reached maximum download.
Please dont use this 10 times download becouse it is difficult to in those 10.

Thanks.

saurabhkumarsaxena
05-27-2010, 12:11 PM
My Dear,


CYME-TCC not working........

Please upload again ...

LOST
07-25-2010, 08:54 AM
My Dear,


CYME-TCC not working........

Please upload again ...

thank you.
Please upload again

george_turiac
09-21-2010, 10:25 PM
Hello to all of you.
If it`s possible for anyone who has CYME PSAF v3.0 R1.2 to upload it againt I would be so grateful.
I thank you all in advance.

sms149
09-28-2010, 02:12 PM
pls post the link again

raj151857
10-07-2010, 08:12 AM
Request Can you upload again CYME-PSAF .

gdviginie
10-29-2010, 06:23 AM
hi,there. Would you please upload CYME-PSAF again,thanks in advance

raj151857
10-29-2010, 06:44 AM
Pls down from below link

*******s.com/electrical-engineering-software-power-system-simulation-software-etap-cyme-skm-and-other-with-serial-t3873575.html

sms149
10-29-2010, 08:37 AM
Pls down from below link

*******s.com/electrical-engineering-software-power-system-simulation-software-etap-cyme-skm-and-other-with-serial-t3873575.html

hi
I have opened the page,
contents are there

I have clicked the link, but Iam unable to down load

pls advise the correct way of down load

gdviginie
10-29-2010, 10:53 AM
I downloaded the ******* file already, but it can't run. Pls give me some advice,thx

sms149
10-30-2010, 12:07 PM
link is down pls upload the link again
thanks in advance

whiteron
12-20-2010, 05:51 PM
pk41mvdR.dll link is down pls upload the link again
thanks

nagovind
01-01-2011, 08:13 PM
Dear All Pls UPLOAD CYME TCC
thanks in advance

Jack_Profit
02-21-2011, 05:43 PM
Dear Mr. br1x. Is it possible to reupload CYME-PSAF? The previous link is not valid anymore.

cesaroscar00
03-21-2011, 04:09 AM
hi everybody,

now i m downloading the file, but i noticed that there is no CYMPSAF in the cluster!!
Whould anyone having CYMPSAF to post it PLZ ?

tsounamis
03-23-2011, 12:18 PM
did you find anything? does anyone have cymcap 4.6??

warishasohail
08-12-2012, 01:40 AM
Any news cymcap 4.6??