PDA

View Full Version : Coade Ware Compress Build 6.....



asimumer
01-13-2008, 06:20 PM
Hi,

If somebody have COADE WARE COMPRESS BUILD Ver 6..... please upload...

Thanks in Advance:)

Asim Umer
asimumer@gmail.com

asimumer
02-06-2008, 02:32 PM
Please Help>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

asimumer
02-06-2008, 02:33 PM
Hi,

If somebody have COADE WARE COMPRESS BUILD Ver 6..... please upload...

Thanks in Advance

Asim Umer
asimumer@gmail.com

asimumer
02-27-2008, 10:06 PM
STILL WAITING............:rolleyes:

iwp_sb
03-14-2008, 07:18 PM
Salam for every Muslim brothers...

Pls use this link

1.

2.

asimumer
03-15-2008, 06:47 AM
Thank You

sathish_che
03-15-2008, 07:07 AM
Thank You

asimumer
03-15-2008, 08:55 AM
Please tell how to install as there is no exe file in these file.

I extracted these in a single folder

azeezy
03-16-2008, 07:58 AM
Please tell how to install as there is no exe file in these file.

I extracted these in a single folder


The two archives consist Team LND/Legend c/r/a/c/k/ of C.O.A.D.E C.O.M.P.R.E.S.S.
Some Easy Steps to Unpack:
1) When you extract the two archives, you face a folder containing 24 zip files and some information file.
l-cwcm01.zip
l-cwcm02.zip
...
lcwcm24.zip

When you extract the 24 files you face 24 more files:
Legend.001
Legend.002
...
Legend.024.

2) Rename file extensions legend.001, through legend.024 to legend.r01, legend.r02, ... legend.r24
Now you have:
Legend.r01
Legend.r02
...
Legend.r24

3) Use winar or other software to extract the files

4) The process will give you:
a) C/o/m/p/r/e/s/s/ b/u/i/l/d/ 6/2/5/8/ setup
b) L/N/D H./A./S./P. D/o/n/g/l/e/ E/m/u/l/a/t/o/r/ - You might like it as it can help in other programs as well
c) 28735031.hasp file to copy system32 folder
d) Read the instructions if in trouble.

5) Run the application

6) Enjoy!

Better buy the software.

Fortunately, I do not need this software as my company already has a genuine licensed version.

sadegh_msg
03-16-2008, 04:57 PM
Thank You

armin35
03-17-2008, 06:29 AM
Thank you and God be with you

armin35
03-18-2008, 06:20 AM
which key do I have to select
white, blue, red...
which is the *****
I try to install the imulator, won't install
plz help me what to do

asimumer
03-18-2008, 08:44 AM
Compress is still asking for HASP device...please help......

Also the same question as asked by armin35

which key do I have to select
white, blue, red...
which is the *****
I try to install the imulator, won't install
plz help me what to do

armin35
03-19-2008, 02:51 AM
I personaly don't needed either, but I don't mind do used, I use Hysys and Tasc only. But if you don;t mind help me with a question below I would appretiated. Which key to I have to select?? blue, red, ....., why imulator doesn't run, or keep looking for HardlockFilter, which one is the *****, thank you, if you need any software let me know, thanx

asimumer
03-19-2008, 10:26 AM
ARMIN,

I also have HYSYS i want to simulate my biodiesel plant. could you please help me to define the varibales like oil, biodiesel glycrol etc and which would be the better fluid package.

Asim

ahsan
03-20-2008, 11:00 PM
Thank You

azeezy
03-21-2008, 10:24 AM
The two archives consist Team LND/Legend c/r/a/c/k/ of C.O.A.D.E C.O.M.P.R.E.S.S.
Some Easy Steps to Unpack:
1) When you extract the two archives, you face a folder containing 24 zip files and some information file.
l-cwcm01.zip
l-cwcm02.zip
...
lcwcm24.zip

When you extract the 24 files you face 24 more files:
Legend.001
Legend.002
...
Legend.024.

2) Rename file extensions legend.001, through legend.024 to legend.r01, legend.r02, ... legend.r24
Now you have:
Legend.r01
Legend.r02
...
Legend.r24

3) Use winar or other software to extract the files

4) The process will give you:
a) C/o/m/p/r/e/s/s/ b/u/i/l/d/ 6/2/5/8/ setup
b) L/N/D H./A./S./P. D/o/n/g/l/e/ E/m/u/l/a/t/o/r/ - You might like it as it can help in other programs as well
c) 28735031.hasp file to copy system32 folder
d) Read the instructions if in trouble.

5) Run the application

6) Enjoy!

Better buy the software.

Fortunately, I do not need this software as my company already has a genuine licensed version.


Compress is still asking for HASP device...please help......

Also the same question as asked by armin35

which key do I have to select
white, blue, red...
which is the *****
I try to install the imulator, won't install
plz help me what to do


A friend of mine installed Compress in a single attempt!:eek:
Good advice from him:
Understand before you take a step and base or your step on principles

Here are his observations /steps:

0)
Install App
(It will take time if dotnetfx or Dotnet framework is not installed)

0.5)
Choose Single user Key

why? because most HASP Keys/Dongle's are copied and from personal users using "backup" utilities. These copy/retrieve the license file embedded in dongle and the emulator uses this file to emulate as a genuine dongle for the application. It is practically legal for companies who manufacture dongles but if other people do it like the L/N/D L.e.g.e.n.d team it becomes illegal! :confused:
0.75)
Install the HASP Drivers

1)
Copy the hardlockfilter.sys & 28735031.hasp file to
C:\windows\system32\drivers

2)
Run the emulator Click Install

3)
Enjoy ... We need to emphasize on the enjoyment part :)

P.S
The key/emulator is valid for Compress VIII 1& 2, FEA Nozzles, Vessel Drafter, TEMA Heat Exchanger, ASME Heat Exchangers only. So my guess was right; it is someones dongle copied!

I hope the topic is happily closed :cool:
If you are really looking for the best key please read below:

asimumer
03-22-2008, 07:54 AM
Dear Zeeshan,

I am really very grateful to you for your help

Asim Umer

nobita_kw
04-11-2008, 11:57 AM
I already have the Software (unlicensed), but It can't be run without license. Did someone have the *****?? Thanks.

badro
04-11-2008, 01:56 PM
Thank You

badro
04-11-2008, 03:53 PM
Thank You

uday_p31
04-27-2008, 12:20 PM
Thank You

Ifie
05-06-2008, 12:09 PM
Thank You

mkhattaby
06-01-2008, 12:22 PM
Could you please re load those files into 4shared or mind.net or megaupload
regards
MK

widodo_hs
06-02-2008, 08:24 AM
Dear All,

After I ***** compress 6 step by step It Cannot work and shut down the program, Can anyone resolved it

rudiskw456
06-28-2008, 01:06 PM
6786787686868678

rolando
07-19-2008, 03:14 AM
Thank You

The NOD Eliminated to LND hasp emulator, please help me.:)

reza262
08-23-2008, 11:44 AM
DEAR SIR
LND Emulator Utility.exe ISNOT OK!!!!
PLEASE HELP

reza262
08-23-2008, 01:23 PM
Dear sir
lnd emulator not ok!!
Please help

Karloss12
09-12-2008, 03:06 PM
Thank you,

Installs fine. And requires the Dongle Emulator to be running.

However....my antivirus software picks up the emulator as a package/Thermista virus. So the emulator works but I am not sure of the 'virus'.

A week after installing compress my Vista keeps locking up 10-30minutes after starting the computer. Have restored computer to factory settings and Vista still locking up without emulator installed. So try at your own risk.

mansur415
10-19-2008, 05:34 PM
thanks

mansur415
10-19-2008, 06:05 PM
Salam for every Muslim brothers...

Pls use this link

1.

2.

Thanks to you grate man iwp_sb

taimurdar
10-25-2008, 03:03 AM
Dear sir
lnd emulator not ok!!
Please help

Emulator works if you UNINSTALL your antivirus program. I had the same problem, but after uninstallation it works.

acay10
11-21-2008, 11:09 AM
hi bro's
fyi
if you get ***** from LND, progrm ok (running), but the file can trnsvrs to upgrade or downgrade.(like a compress 6258, pls try???)
thx a lot....

namasral
11-26-2008, 04:34 PM
can u send the files that u download for Compress 6258 to my emaill namasral@yahoo.com. please i need it urgently

teddy
12-09-2008, 05:59 PM
I Was able to run install emulator in LND EMULATOR UTILITY but after that when i tried to run Compress an error says that
"Compress has found a security key emulator on your computer.
Compress will not run on computers with security key emulator program has been installed.
closing and uninstalling emulator program is required for compress to run.
Compress will now shut down"

Please help how to run the program.

dony
12-12-2008, 11:38 AM
thanks

taimurdar
01-22-2009, 07:20 PM
I Was able to run install emulator in LND EMULATOR UTILITY but after that when i tried to run Compress an error says that
"Compress has found a security key emulator on your computer.
Compress will not run on computers with security key emulator program has been installed.
closing and uninstalling emulator program is required for compress to run.
Compress will now shut down"

Please help how to run the program.

Yeah I'm getting the same error now after using this program for a while. And also LND emulator is giving error. Can someone help please????

taimurdar
01-22-2009, 09:51 PM
Found the solution:

First, while in emulator, you click uninstall then after that you click install and that will resolve the problem.

alwaw911
01-29-2009, 09:56 PM
Thx for the links for Compress Build 6258...but seems to have a pb with last .rar part, my Avast blocked it due to a Trojan...thus unable to complete.
Please re-up them, it'll be NICE!!!

sperb
01-29-2009, 11:00 PM
Thank you brother.

taimurdar
01-31-2009, 12:26 AM
alwaw911
The emulator file inside that .rar file is being picked up by your antivirus software so uninstall Avast first and then open .rar file to use emulator or else it will be blocked by your antivirus software.

lorimer
03-20-2009, 11:46 AM
I just want to say, for all people who are using LND simulator utilities for emulation of COMPRESS or CAESAR II software, as far as I know, LND simulator is not working on dual core processor (Core2Duo or similar)- please correct me if I am wrong- LND utility isn't running on my Core2Duo computer, it is installed but it doesn't do anything....

Correction:-it works, I succeded to run LND Utilty on Core2Duo Machine

purav
10-10-2009, 06:58 AM
hey guys,when i run LND emulator,found this error-WINDOWS CANNOT ACCESS THE SPECIFIED DEVICE ,PATH,OR FILE.YOU MAY NOT HAVE THE APPROPRIATE TO ACCESS THE ITEM.what to do with this pls help me!!!

aap
10-10-2009, 03:33 PM
Caesar 5.1 can run in Core2Duo
install Caesar 5.1
Uninstall Alladin hasp driver by Control panel - if itīs not there, reinstall it from the caesar installation folder (setupesl.exe)
Try LND at this point - if it doesnīt work follow below:
Uninstall Alladin hasp driver by Control panel
this time install setupesl.exe of caesar 5.00 (older version)
try LND and it will sure work now.

CarlosBatista
08-03-2010, 05:18 PM
Hello azeezy this procedure aplied to win 7 home basic?

mkhurram79
08-11-2010, 01:54 AM
Salam for every Muslim brothers...

Pls use this link

1.

2.

JazakAllah

Muhammad Aqeel
08-21-2010, 05:05 AM
I have downloaded ur compress file from the above links, it contains r01 to r24 folders but the r20 folder is missing due to which installation is cancelled every time can u please send me r20 folder as well.

Regards'

Aqeel

Muhammad Aqeel
08-21-2010, 05:19 AM
i have downloaded compress files from the link files r01 to r24. but r20 is missing due to which installation is cancelled.
can anyone provide me r20.rar file

Regards,

Aqeel

jaalvarez
09-01-2010, 06:26 PM
Greetings iwp_sb, yesterday I was trying download the files but the file is 764 Kb downloaded the process finish, is possible that the link is broken? Could you share the links again.

Thanks in advance

jaalvarez
09-01-2010, 07:48 PM
Regards, the links are not working, could you please share again.

Thanks in advance

samub
10-03-2010, 01:00 PM
Hi,

If somebody have COADE CAESAR II Ver 5.1..... please upload...

Thanks in Advance

raulelite
10-21-2010, 09:10 PM
Codeware compress build 6300... Or newly edition (7000)... Some one can share this one?

Thanks!!

engendro
10-22-2010, 05:51 AM
Dear Friend:

There is a problem with part 1. The download always stops at 44.7 MB. I tried to download many times, but the problem continues.
Could you please upload this file again???

Regards,


Salam for every Muslim brothers...

Pls use this link

1.

2.

ayyazveer
11-30-2010, 07:33 AM
hi dear,

Plz Share the compress software links in my Email ID johnp7077@yahoo.com

fahadahmed_89
09-10-2011, 05:54 PM
Hello all...
i Followed all the steps... :S
if i am installing HASP drivers after the COMPRESS setup then it is giving the error of HASPlms service with a error code and if i am Installing HASP drivers before the COMPRESS setup then on opening COMPRESS it is giving the error of hardlockfilter.sys.... :(
my Final year project is delayed because of this problem... pLease somebody help me out please otherwise i am gonna loose my 200 marks :( plz help

rufunde
11-17-2011, 12:06 PM
Hello armin 35,
Thanks for your openess.
Please I need Compress 6269 or lattest, ChemCAD and Mech-Q 2007 or 2011.
my mail is: rufusdw@gmail.com
Looking forward to hearing from you soon.

sameerahmed
08-01-2012, 09:28 AM
please share CODEWARE_COMPRESS new version with C******-c-k

labone
03-31-2014, 01:25 PM
Hello House,
Tried downloading the files but the links aren't going through. Can anyone please send the files/links to this address; labone131@gmail.com. Thanks in advance

HONESTPRINCE
04-29-2014, 08:51 PM
Hi everybody,
Can anyone please re upload? the links are dead :(

HONESTPRINCE
04-29-2014, 08:51 PM
Hi everybody,
Can anyone please re upload? the links are dead :(