PDA

View Full Version : Forum Attachment Issue



bevjones
10-28-2019, 04:15 PM
Hi everyone,

Is anyone else having the same issue as me? Everytime I click on a thread attachment a new window opens "clear.gif".

Any help is greatly appreciated.

BevJones

aree_feen
10-29-2019, 04:26 AM
Same here. It happen to me also.

Please fix the issue.

superalloy
10-31-2019, 04:37 AM
yes. I cant open the attachment

bevjones
11-25-2019, 01:23 PM
Admin, when is this going to be fixed please.

Marty Thompson
11-25-2019, 02:15 PM
If the file that is uploaded has any security protection on it, it has always just showed up as a dot. Remove the protection first before uploading.

bevjones
11-25-2019, 02:59 PM
If the file that is uploaded has any security protection on it, it has always just showed up as a dot. Remove the protection first before uploading.

Ah ok, thanks Marty but the problem is that it happens for every attachment even if I have downloaded it previously.

Mohamed
12-01-2019, 10:53 PM
Many thanks for notifying us about this problem, actually we recently update website server and control panel and this problem may be appeared because of technical issue while the updating, we will check this issue and we hope to be solved shortly
Also we will be appreciated to submit any other problems facing forum members , to try work on it

fromCN
12-09-2019, 03:32 PM
It is not all, partially, some lead to the successful downloading, i am also confused cuz some doc. cant not be downloaded...ORZ

redplacebo
04-01-2020, 06:05 AM
Has this issue been resolved? The attachments are still not working.

WaRk
10-28-2020, 02:54 PM
In Thread


attached files do not open - "clear.gif"