PDA

View Full Version : Promax request



sulphurmike
12-12-2009, 04:19 PM
HI
I need PROMAX working under Windows enviroment.
I need to simulate Claus plant.
Thanks in advance

ennio
08-10-2010, 07:36 PM
me too need thi program, anyone can send the link.

thanksssss

Omar Bin Zia
05-10-2014, 06:04 PM
please share....anybody

khalid655
05-18-2014, 07:53 PM
yes please share

nodongle.biz
05-24-2014, 11:04 AM
Sentinel HASP key emulator is ready for ProMax 3.2 and available by request for people who really need it.

khalid655
05-24-2014, 09:23 PM
please provide me at chemi655@gmail.com thanks inadvance

khalid655
05-24-2014, 09:24 PM
request for chemi655@gmail.com for HASp promax 3.2

migueltm
05-27-2014, 05:46 PM
please share it with me i really need it

banch
05-28-2014, 03:57 AM
@nodongle.biz, May I have a test of your emulator?